Fietsenmaker Venlo | Werkplaats
15554
page-template-default,page,page-id-15554,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Werkplaats

Werkplaats

Wij hebben uw fiets
Een fiets die bij u past, of het nu gaat om de boodschappen, woon-werkverkeer, recreatie, sport of fietsvakantie. Wij bieden ook kleding, tassen, schoenen, helmen e.d. om het fietsen nog plezieriger te maken. Kortom een allround pakket!
Onze merken zijn Bianchi, Vogue, Sensa, Puch, Johnny Loco, Target, van Moof , Electra, Azor, VanNicholas en Cortina.

Onderhoud/Reparatie
De werkplaats is een erg belangrijk onderdeel van onze winkel. Om te zorgen dat de gekochte fiets goed de deur uit gaat en voor het bieden van onderhoud en reparaties.
De fietsen die u bij ons in de showroom aantreft zijn door ons vooraf geselecteerd. Deze selectie is gebaseerd op o.a. de kwaliteit van de onderdelen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gratis fiets afhalen

Kleine reparatie bv band stuk / remkapot /licht werkt niet Meer wordt dan ook niet gerepareerd

Servicebeurt 1

(is 30 minuten à € 46,- per uur.) houdt in licht controle, remmen afstellen ,ketting opspannen eventueel smeren, balhoofd afstellen, bandenspanning en profiel check. Stel dat de achterband stuk is dan is dit extra binnenband is € 7,- plus montage is € 12,-.

Servicebeurt 2

Dit is een algehele controle waar we alles grondig nakijken en indien nodig repareren en/of vervangen.
Deze grote beurt duurt minimaal 60 minuten à € 46,- per uur.

Tarieven

Voorbeeld vervangen van binnenband is €7,- plus montage €12,-, er kan verschil zijn in voor- en achterband. Je betaalt dan €19,-
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.