Onderdelen en accessoires


 

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan fietsonderdelen en fietsaccessoires. Of u nu op zoek bent naar een nieuw fris stuurlint of een degelijke fietstas om uw dagelijkse boodschappen mee te doen. In onze showroom vindt u diverse modellen tassen, manden en kratten.

Ook de sportievere fietser kan bij ons terecht voor een nieuw setje binnenbanden, een degelijke helm of voor fietskleding. Bent u op zoek naar een speciaal product maar kunt het het niet vinden op onze website of in onze winkel? Wij bestellen het graag voor u bij een van onze leveranciers.

 

original_92_10_

Helmen


Een goede fietshelm zorgt ervoor dat jouw hoofd beschermd is tijdens het fietsen. Bij ons vindt u fietshelmen voor de MTB, racefiets en stadsfiets van o.a. Abus, Lazer en Melon. Bekijk hier ons assortiment.

fietskleding

Fietskleding


Een goede fietsbroek en fietsshirt dragen bij aan het comfort tijdens uw fietsrit. Bij ons vindt u bibshorts, fietsshirts, fietssokken en handschoenenen van o.a. Assos en BBB. Bekijk hier onze collectie.

bbbtassen

Fietstassen en manden


Een zadeltasje waarin u een extra binnenband meeneemt, of een frametas voor uw bikepack avonturen. U vindt het allemaal in onze winkel. Ook vindt u bij ons degelijke fietstassen en fietsmanden in alle soorten en maten.

Aanbieding Helmen

Nu tot 50% korting!

Wij hebben Verschillende topmodellen fietshelmen voor zowel MTB als Race van de merken Abus, Lazer en BBB.
Kom snel een kijkje nemen want OP = OP

20210826_151123
Schoenen
20210826_145154
20170919_121800