Onze fietsen


De fiets. Voor de ene hét vervoersmiddel om van punt A naar B te komen, voor de ander een hobby, passie die ontspanning en avontuur biedt. Wij hebben een mooie collectie fietsen samengesteld bestaande uit stadsfietsen, elektrische fietsen én sportieve fietsen van de allerbeste merken. Wil je graag een testrit maken? Dat kan! Neem contact op met ons als je vragen hebt over de beschikbaarheid, framematen of het plannen van een testrit.

Stadsfietsen


E-Bikes


Een fiets die u overal heen brengt in het dagelijkse leven. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben een fiets die aan uw eisen voldoet!

De fiets die u op lange afstanden dat duwtje in de rug geeft om de rit comfortabel en makkelijk te maken. Wij hebben de E-Bike die u zoekt!

Gravelbikes


Gravelbiken is populairder dan ooit. Met onze gravelbikes stuift u moeiteloos over ruwe zandwegen en maakt u de mooiste fiets avonturen.

Racefietsen


Ook de echte wielrenfanaten kunnen bij ons terecht. Bij ons vindt u de stijlvolle racefietsen waarmee u optimaal kunt presteren. Bekijk hier ons aanbod racefietsen.