Cortina Stadsfietsen


De Cortina fiets, wie kent hem niet. De populaire transportfietsen van Cortina zijn niet meer uit het huidige straatbeeld weg te denken. Deze degelijke stevige stadsfietsen worden op eigen bodem geproduceerd en staan bekend vanwege hun degelijkheid en kwaliteit. Bekijk hier ons huidige aanbod Cortina fietsen.

€ 999,-

€ 999,-

€ 1199,-

€ 929,-

TREK Stadsfietsen


Onze nieuwe aanwinst: TREK. Sportief, hip en stijlvol. Stuk voor stuk stadsfietsen van hoge kwaliteit met mooie designs. Ben je op zoek naar een betrouwbare, sportieve city cruiser? Kom dan snel een testrit maken op een van de TREK stadsfietsen die wij in onze winkel hebben staan.

 Nu € 639,-

Nu € 1399,-

€ 819,-

Electra Stadsfietsen


De Electra fietsen staan voor de ultieme uiting van stijl en design, maar zijn daarnaast ook voorzien van de modernste technologie. Met al zijn doordachte details en zijn fietsen van Electra een niet te missen verschijning.  Onze Electra fietsen zijn gemakkelijk te bedienen een een feestje voor het oog!

€ 499,-

Loft 7i EQ Step-Thru

Verkrijgbaar in de kleuren Blizzard Blue, Matte Hazel & Green Tea

€ 369,-

Loft 7D Step-Over

Verkrijgbaar in de kleur Matte Khaki

€ 369,-

Loft 7D Step-Thru

Verkrijgbaar in de kleuren Sangria, Seafoam & Cream

Staat uw fiets er niet tussen?

Heeft u niet gevonden waarnaar u opzoek bent? Neem dan even contact met ons op.
Naast de fietsen die momenteel beschikbaar zijn in onze showroom, kunnen nieuwe modellen altijd bij leveranciers besteld worden. Ook wanneer u in onze showroom niet uw gewenste fiets kunt vinden, informeren wij graag bij onze leveranciers naar de mogelijkheden.

Vraag in de winkel naar eventuele kortingen!